Nieuwbouwwoningen aan Krakeelhoek in Waarschoot zijn klaar voor verkoop

Kleine Landeigendom Het Volk heeft 10 sociale nieuwbouwwoningen aan de Krakeelhoek en Bliekput in Waarschoot (Lievegem) voorlopig opgeleverd. Dat wil zeggen dat de aangeduide kopers zeer binnenkort de sleutels zullen krijgen.

"De meerderheid van de woningen is al verkocht", klinkt het bij Hans Heyse, directeur van Kleine Landeigendom Het Volk. "Dat verbaast ons niet, want de woningen zijn erg goed gelegen. Centraal in Waarschoot, op wandelafstand van het dorp en de winkels, in een rustige wijk, maar ook dicht bij de N9. Een goeie uitvalsbasis, dus."

Ontwerp en bouw
Bovendien gaat het om 10 zeer kwaliteitsvolle en duurzame nieuwbouwwoningen, een ontwerp van ARKS Architecten uit Aalter. "Er zijn 8 woningen met 3 slaapkamers, voor 4 of 5 personen. Daarnaast zijn er nog 2 woningen met 4 slaapkamers, uitgerust voor 6 personen", verduidelijkt directeur Heyse. "Bovendien is elke woning voorzien van een carport, een regenwaterput en een zonneboiler."

De bouw van de woningen was in handen van aannemer Everaert-Cooreman nv. De werken begonnen in oktober 2018 en zijn anderhalf jaar later afgerond. "De verkoopprijzen liggen tussen 260.000 en 373.000 euro."

"Dat is zonder de vloeren, de keuken en de badkamerinrichting, want die kunnen de kopers naar hun eigen smaak voorzien", legt directeur Heyse uit. "Ze kunnen begin maart aan de slag, want dan krijgen ze de sleutels van hun woning."

Interesse?
Een aantal van de woningen in de Krakeelhoek is nog beschikbaar. Wie interesse heeft in deze of andere woningen, kan zich altijd inschrijven bij Kleine Landeigendom Het Volk. Meer info over de voorwaarden en de inschrijvings- en toewijzingsprocedure is te vinden op www.klehetvolk.be

Het project in de Krakeelhoek is overigens niet het enige van Kleine Landeigendom Het Volk in Waarschoot. Ook op de hoek van de Akkerstraat en de Bellebargie worden 10 woningen gebouwd. De oplevering daarvan is voorzien in oktober 2020.

webadmin